We've got your back

stockverkoop actie

€50 korting

We've got your back

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur, en bij Clips geven we hierbij graag een duwtje in de rug. Belangrijk is dat jullie thuis of op kot de juiste houding aannemen tijdens het studeren (of tijdens het kijken naar Netflix), en dat kan perfect met een Giroflex bureaustoel. 


De 353-bureaustoel bijvoorbeeld is dé stoel die zich leent voor een persoonlijke touch. Met zijn innovatieve mechanisme past hij zich automatisch aan elke gebruiker aan. Dankzij zijn geometrische rugvorm wordt in elke uitvoering een optimaal ondersteunend effect bereikt.
 De kwaliteit van het design en het uitgebreide kleurenpalet van 24 kleuren maken de stoel tot een inrichtingselement dat past in elke omgeving. Het cradle-to-cradle-certificaat, het product werd zo ontworpen dat het van begin tot eind veilig en herbruikbaar is, is het bewijs van uitstekende duurzaamheid voor de hele giroflex 353-serie.

Dat duwtje in de rug? Tot eind september geven we €50 korting op alle bureaustoelen van Giroflex in stock. Tot binnenkort!