Blog

Aangepaste openingsuren

Wij zien jullie graag bij Clips. Maar, gezien de huidige actualiteiten zijn we wel genoodzaakt onze openingsuren aan te passen en achter gesloten deuren te werken tot en met 5 april. We respecteren de afstand, maar blijven dicht bij jou! 

Clips en De Printshop blijven dus operationeel, en we helpen je graag bij het telewerken. Heb je iets nodig uit ons assortiment: een goeie ergomische bureaustoel, een extra bureau of werktafel, interieurdecoratie om het gezellig te maken, printwerk, kantoormateriaal, ...? 

Of wordt je geprikkeld door onze nieuwe handtassencollectie, de hippe kleurtjes van Fermob, één van onze Baobab Collection kaarsen, ... Shop deze collecties op onze pop-up webshop

Contacteer ons gerust via info@clips.be of bel ons via 02 452 47 27 met al jullie vragen. Betalen kan gewoon online, en wij leveren aan huis! Voor 14u besteld, dezelfde dag geleverd. En dat van maandag tot en met zaterdag.

Bestellingen worden zo snel mogelijk afgeleverd. We streven ernaar om bestellingen die voor 14u worden geplaatst (van maandag tot en met zaterdag),de dezelfde werkdag te leveren, en dit binnen een straal van 15 km rond onze filialen. Bestellingen buiten deze straal worden verstuurd via Bpost, DHL, GLS of een andere externe koerier, en hebben dus een langere levertermijn.

De kostprijs van de leveringen is gratis voor bestellingen boven €50. Bij een bestelling onder €50 of bij een levering buiten de straal van 15 km rekenen we een vergoeding van €10 voor de levering.

Producten die niet op stock zijn, hebben een langere levertermijn. We delen dit mee bij de bestelling ervan.

We hopen tot binnenkort!