Blog

Aangepaste openingsuren

Wij zien jullie graag bij Clips. Maar, gezien de huidige actualiteiten zijn we wel genoodzaakt onze openingsuren aan te passen en achter gesloten deuren te werken tot en met 5 april. We respecteren de afstand, maar blijven dicht bij jou! 

Clips en De Printshop blijven dus operationeel, en we helpen je graag bij het telewerken. Heb je iets nodig uit ons assortiment: een goeie ergomische bureaustoel, een extra bureau of werktafel, interieurdecoratie om het gezellig te maken, printwerk, kantoormateriaal, ...? 

Of wordt je geprikkeld door onze nieuwe handtassencollectie, de hippe kleurtjes van Fermob, één van onze Baobab Collection kaarsen, ... Shop deze collecties op onze pop-up webshop

Contacteer ons gerust via info@clips.be of bel ons via 02 452 47 27 met al jullie vragen. Betalen kan gewoon online, en wij leveren aan huis!

Levering aan huis is gratis vanaf €50 en binnen een straal van 15 km rond onze filialen. Bij een bestelling onder €50 vragen we een vergoeding van €10 voor de levering. Voor 14u besteld, dezelfde dag geleverd. En dat van maandag tot en met zaterdag.

We hopen tot binnenkort!