Blog

De trendkleuren van dit seizoen

Heb je al gehoord van Aspen Gold, Living Coral, Fiesta, Princess Blue, Tumeric en Sweet Lilac? Dit zijn dé Pantone-trendkleuren van deze zomer, en die vind je ook terug in onze afdeling handtassen en modeaccessoires. Het zijn één voor één vrolijke kleuren die jouw outfit extra power geven. Welk kleur is jouw favoriet?

Geel - Aspen Gold

Het zonnige geel is dit voorjaar helemaal terug dankzij de tint ‘Aspen Gold’. Dit doet denken aan de goudgele kleur van verkleurde herfstbladeren. Deze kleur is sportief en vrolijk, maar kan je tegelijk mooi combineren met een feestelijke outfit. Probeer Aspen Gold zeker eens met Princess Blue!

Living Coral – kleur van het jaar

Living Coral is dé kleur van 2019. Dit prachtige roze-oranje doet denken aan een levendige koraal. Het is een sympathieke en bezielende tint met een gouden ondertoon voor een zachtere uitstraling. Deze zomerse kleur oogt pastel-achtig en kan je echt met alles combineren. Romantisch en chique te dragen.

Fiesta

Fiësta is een felle rode kleur die je kan associeren met Mexicaanse of Spaanse fiësta’s. Het is een zomers rood, fris, optimistisch en niet snel ‘te rood’ is. Goed klassiek te dragen, maar zeker ook edgy.

Princess Blue

Princessenblauw staat voor elegantie en gratie. Afgelopen winter zagen we al wat fellere, blauwe tinten voorbij komen, en deze trend loopt dit voorjaar gewoon door. Deze koninklijke kleur is een zomers alternatief voor zwart, en laat jou helemaal stralen. Dit blauw is prachtig te combineren met wit en is ook mooi met roze tinten, geel en oranje. Princess Blue is een goede kleur om wat gekleder te dragen en ook mooi als effen item.

Roze - Sweet Lilac

Sweet Lilac is een jonge kleur waar je lentekriebels van krijgt. Het is de frisse, roze (lila) kleur van de roze sering; enerzijds subtiel en anderzijds zacht met een gezonde blozende uitstraling. Deze kleur combineert mooi met het prinsessenblauw.

Laat je inspireren in onze winkel en maak jouw outfit compleet! We hebben alvast kei-veel zin in de zomer, tot binnenkort!