Project

Inrichting Golfclub De Kluizen

Golfclub De Kluizen in Aalst bestaat 15 jaar en is de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardig golf- en business center. Het moderne clubhuis is sinds de opening van de club een erg gewaardeerd trefpunt geweest, ook voor niet-leden. Omdat deze accommodatie stilaan te klein werd voor het groeiende aantal leden, besloot de club om een nieuw restaurant te bouwen; Controverse. Dit is een restaurant voor ondernemers, vrienden en gezinnen die naast golf ook houden van heerlijk tafelen. Voor groepen en bedrijven is er een bovenop het restaurant aparte lounge en een seminariezaal met magistraal uitzicht. De voormalige brasserie werd verbouwd tot een lounge bar voor de leden.

Clips Interieur mocht er enkele jaren geleden reeds het terras inrichten met het meubilair van Fermob. Deze keer kregen we de kans om ook het interieur mee te helpen aankleden. Daarbij mochten we een 100-tal stoelen aanleveren voor het nieuwe restaurant. We gingen op zoek naar stoelen die warm, tijdloos en tegelijk klassevol zijn. Daarom stelden we deze stoelen voor in velours die uiterst duurzaam zijn en daarom schikken voor intensief gebruik, in een combinatie van 3 kleuren; 2 neutrale, warme kleuren en 1 leuke accentkleur.