LEEF EN WERK IN STIJL

Bij Clips vind je alles voor jouw lifestyle, interieur, school en werk. Doe inspirerende ideeën op voor je woon- en werkruimte op clips.be en laat je verleiden door meer dan 100 grote merken en 1.000m2 shopplezier in onze winkels in Aalst, Asse en Sint-Martens-Latem. Welkom!

 

Welkom op de webshop van Clips! Eindelijk ook een online plek waar jij je kan laten inspireren voor thuis, onderweg en op kantoor. Je zal merken dat nog niet ons volledige aanbod op de webshop verkrijgbaar is. We vullen het online assortiment dagelijks aan, maar voor de mooiste geschenken kan je nu al in de webshop terecht. Heb je vragen? Contacteer ons dan gerust. We helpen je met veel plezier verder. Happy (online) shopping!

 

Populaire categorieën

De meest gezochte categorieën op onze webshop

 

Populaire Producten

Bekijk de vaakst gekochte producten op onze webshop

 

Nieuwigheden

Ontdek de nieuwste toevoegingen aan ons assortiment

handtassen trends voor 2023

 

De zomercolelctie van onze handtassenmerken zijn geleverd! Wij zetten voor jou op een rijtje wat de belangrijkste handtassentrends voor de lente-zomer van 2023 zijn. 

 Baobab Collection SS23

 

De eerste stuks uit de nieuwe Spring/Summer 2023 collectie van Baobab Collection zijn gearriveerd! De collectie brengt een mix van verschillende stijlen. Ontdek ze snel in onze winkels en online!

 

MUst see

Kom naar onze inspiratiedag op zaterdag 25 maart in asse!