LEEF EN WERK IN STIJL

Bij Clips vind je alles voor jouw lifestyle, interieur, school en werk. Doe inspirerende ideeën op voor je woon- en werkruimte op clips.be en laat je verleiden door meer dan 100 grote merken en 1.000m2 shopplezier in onze winkels in Aalst, Asse en Sint-Martens-Latem. Welkom!

 

Under construction

Welkom op de webshop van Clips! Eindelijk ook een online plek waar jij je kan laten inspireren voor thuis, onderweg en op kantoor. Je zal merken dat nog niet ons volledige aanbod op de webshop verkrijgbaar is. We vullen het online assortiment dagelijks aan, maar voor de mooiste geschenken kan je nu al in de webshop terecht. Heb je vragen? Contacteer ons dan gerust. We helpen je met veel plezier verder. Happy (online) shopping!

 

Populaire categorieën

De meest gezochte categorieën op onze webshop

 

Populaire Producten

Bekijk de vaakst gekochte producten op onze webshop

 

Nieuwigheden

Ontdek de nieuwste toevoegingen aan ons assortiment

Nieuwe collectie Marie Martens

 

De zomercolelctie van Marie Martens is er! Ze zorgt voor seventies vibes met prachtige pastelkleuren en patchwork in een modern jasje. Shop jouw favorieten van het seizoen.

Nieuwe collectie liu jo

 

De nieuwe Spring/Summer 2023 collectie van het Italiaanse Liu Jo is geleverd! De collectie brengt kleur in je garderobe. Ontdek ze online of in onze winkels!

 

MUst see

Ethnicraft: Belgisch interieurlabel nu met 10% korting