Verzenden en retourneren

Clips

Levering in België

Gratis verzending voor alle bestellingen boven €100

Voor bestellingen onder €100 binnen België bedraagt de leveringskost: €7,95.

We verzenden ons online aanbod in België. De levering van bestellingen die geplaatst worden in onze winkels, vinden plaats zoals afgesproken met de medewerker.

De bestellingen worden tussen maandag en vrijdag verstuurd, wettelijke feestdagen uitgesloten. Clips kan niet verantwoordelijk worden gelsteld voor onvoorspelbare vertragingen van de koerierdienst. De levertermijn wordt op de productpagina en in het winkelmandje gecommuniceerd. Alle goederen van dezelfde bestelling worden samen verzonden. Daarbij dient men rekening te houden met de langste levertermijn die vermeld wordt bij de producten. De goederen worden pas verzonden na volledige betaling door de klant.

Heb je een vraag over de levering van je order? Contacteer ons via info@clips.be.

Levering buiten België

Het is voorlopig niet mogelijk om bestellingen te plaatsen met een bezorgadres buiten België.

Retourneren

Als particuliere consument beschik je over een termijn van 14 dagen retourrecht. Indien de producten die je bestelde niet voldoen aan jouw verwachtingen, dan kan je deze binnen 14 dagen na levering terugzenden op eigen kosten en na contact met onze klantendienst en op voorwaarde dat de verpakking en het product zelf niet beschadigd zijn. Gesoldeerde artikelen kunnen niet teruggestuurd worden. 

Hoe retourneren:

  • Breng ons op de hoogte via info@clips.be. Vergeet niet om je ordernummer en de reden van retour te vermelden.
  • Wij bezorgen jou de adresgegevens waarnaar de retourzending verzonden mag worden.
  • Stuur het artikel op eigen kosten terug naar het retouradres. 
  • Zodra jouw retourzending is aangekomen en werd gecontrolleerd, ontvang je jouw tegoed op je klantenaccount.
  • Indien gewenst kan een retourzending kosteloos in één van onze winkels gebeuren. Ook hiervoor dien je vooraf contact met ons op te nemen zodat we onze collega's in de winkel kunnen informeren en jouw retour vlot kunnen afhandelen.