Hay Sofa Camapign 2023

20% korting op de mags en quilton zetels

Maak ruimte voor de sofa van je dromen met de Quilton & Mags Campagne! Ontvang tijdelijk 20% KORTING bij het bestellen van een zitbank uit de Quilton & Mags collectie van Hay. De actie is geldig van 1 februari t.e.m. 31 maart 2023 en niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.

Quilton sofa van Doshi Levien

Maak kennis met Quilton, een gloednieuwe modulaire sofa van het Londense ontwerpduo Doshi Levien. Quilton is een veelzijdig en flexibel systeem van losse modules waaruit je vele verschillende stijlen, vormen en sferen kan samenstellen. Quilton onderscheidt zich door zijn gedurfde esthetische karakter en de verfijnde details van het doorgestikte (quilted) oppervlak, waaraan deze zitbank zijn naam ontleent.

Mags collectie

De Mags collectie - inclusief de modellen Mags Soft en Mags Soft Low Armrest - is een elegante reeks die maximaal comfort, minimale details en optimale flexibiliteit combineert in een tijdloos design. Het lage, uitnodigende frame heeft een uitgesproken loungegevoel, versterkt door de diepe zittingen en solide armleuningen. De collectie is gebaseerd op een stevige constructie met duurzaam schuim met een hoge dichtheid en binnenvulling. De collectie bestaat uit de strakke Mags sofa en de meer soepele, relaxte Mags Soft Sofa, met een extra laag donsvulling voor extra zachtheid.