Handtassen trends voor 2023

Volg jij de laatste nieuwe modetrends op? Dan heb je vast al gemerkt wat de nieuwe trends voor handtassen in 2023 zijn. Bij Clips zijn we van mening dat een goed accessoire je outfit kan maken of kraken. Een goede handtas is onmisbaar in je garderobe, en uiteraard ook nog eens praktisch. Wij zetten voor je op een rijtje welke tassen dit voorjaar niet in je garderobe mogen ontbreken. Benieuwd? Scrol snel naar beneden voor alle tassen die je het liefst meteen aan je winkelmandje toevoegt. Dit zijn onze favoriete handtassentrends voor de lente en zomer van 2023.

1. Hoe kleurrijker, hoe beter

 
De tassentrends voor 2023 beloven ons heel veel kleur. Van opvallende statement tassen in felle kleuren tot praktische tasjes in pastelkleuren: dit seizoen geldt hoe kleurrijker, hoe beter. Uitgesproken tassen lijken de boventoon te voeren en we moeten toegeven: ook wij zijn lichtelijk geobsedeerd. Het fijne aan een kleurrijke handtas is dat je hiermee elke outfit moeiteloos naar een hoger niveau tilt.

2. Mini Bags

 
Minihandtassen zijn misschien niet de meest handige tassen, maar laat dat de modepret niet bederven! Stijlvolle clutches, kleine crossbodies en mini schoudertassen bevatten vaak niet veel meer dan een lippenstift en een kaartenhouder. Als je je beperkt tot het strikt noodzakelijke, wordt het leven een stuk aangenamer. Mini handtassen zijn altijd een goed idee: of je ze nu draagt voor boodschappen, een feestje of een weekendje weg.

3. BUMBags

 
Heuptassen kenden enkele seizoenen geleden al hun comeback en zijn ook nu on trend. De bumbags van het moment hebben gelukkig een grondige update gekregen waarbij de materialen en designs perfect voldoen aan de trends van vandaag. Ze zijn super handig én je kan ze op verschillende manieren dragen. Wil je helemaal mee zijn? Draag je heuptas dan schuin over je bovenlichaam. Sommige merken maken hier zelfs hun specialiteit van: bij de heuptasjes van Marie Martens zit standaard een ketting om de riem te verlengen zodat die goed past over je bovenlichaam.
Klaar om jouw favoriete trend van het moment te shoppen? Het Clips-team helpt je héél graag in jouw zoektocht naar de ideale handtas. Je shopt bij ons de nieuwste collecties van o.a. Kaai, Marie Martens, Clio Goldbrenner, Nathan-Baume, Liu Jo, Coccinelle en Gianni Notaro. Laat je inspireren in onze winkels en op de Clips webshop!