Een inspirerende mix voor thuis en werkomgeving

HIP DESIGN EN LEUKE KLASSIEKERS VOOR THUISWERKERS


Ben je de files beu? Wil je werken aan je work-life balance? Stemt jouw werkgever in met je flexiwerken of telewerken en ga je binnenkort (meer) van thuis uit werken? Dan ben je helemaal niet alleen. Veel mensen kiezen minder voor het strakke 9 to 5 in een klassiek kantoor, maar gaan tijd- en plaatsonanhankelijk werken in een huiselijke omgeving.

De interieurafdeling van Clips biedt een uniek en hedendaags winkelconcept aan met leuk kantoormeubilair waarbij werkomgeving, studeer- en leefruimte met elkaar samengebracht kunnen worden. Dit biedt een antwoord op de noden van de toenemende trend van het thuiswerken en het huiselijker maken van kantoren en co-workspaces. Dit wordt gerealiseerd met een inspirerende mix van designklassiekers en vernieuwende merken. Wij bieden heel wat keuze in kantoormeubels zoals tafels, stoelen, bureau's, ergnomische bureaustoelen, kasten en interieurdecoratie die de werksfeer heel wat aangenamer maken. De integratie kan gaan van één element tot een totaalinrichting zowel thuis, studentenkamer als op kantoor.

Ons team van interieurarchitecten biedt gratis advies aan huis (en op kantoor natuurlijk). Ze starten met een vrijblijvend gesprek, maken plannen op, verzorgen cöordinatie en opvolging en staan zelf in voor levering en montage.

Clips stelt een uniek en gevarieerd merkaanbod voor dat voortdurend evolueert, met leuke klassiekers en hip design. En dat met meer dan 35 jaar ervaring. Laat je inspieren op onze webshop, en welkom in één van onze showrooms!