Interieurvormgevers

Heeft je interieur een update en/of upgrade nodig? Ons team van interieurvormgevers biedt gratis advies aan huis en zorgen steeds voor de juiste mood. 

Maak een afspraak

Shari

‘Vandaag de dag vloeien leef-en werkplek bijna naadloos in elkaar over. Dit willen we ook overbrengen in het interieur.’

De interieurafdeling van Clips biedt een uniek en hedendaags winkelconcept aan van meubilair en interieurdecoratie waarbij werkomgeving en leefruimte met elkaar samengebracht worden. Dit biedt een antwoord op de noden van de toenemende trend van het thuiswerken en wordt gerealiseerd met een inspirerende mix van designklassiekers en vernieuwende merken. De integratie kan gaan van één element tot totaalinrichting zowel thuis, in een studentenkamer, op kantoor, en alles ertussen.

 

Joya

‘In alle keuzes, ontwerpen en projecten staan we de klanten graag bij met ons team van interieurvormgevers.’

Heeft je interieur een update en/of upgrade nodig? Ons team van interieurvormgevers biedt gratis advies aan huis en zorgen steeds voor de juiste mood. We starten met een vrijblijvend gesprek, tekenen plannen uit en verzorgen coördinatie tot levering, montage en opvolging ervan.

Clips Interieur stelt een uniek en gevarieerd merkaanbod voor dat voortdurend evolueert met Ethnicraft, Hay, Muuto, Carl Hansen, Fermob, Giroflex, Desalto, Zuiver, String, Walter Knoll, Heerenhuis, Swedese, Zeitraum, Crassevig, Abstracta, Gubi, Anglepoise, Serax, Limited Edition,…

 

Maak een afspraak

Is jouw woonkamer, bureau, kamer of terras aan vernieuwing toe? Of ben je op zoek naar kwalitatieve stoelen of een stukje design dat perfect past in jouw interieur? Dan zit je goed bij Clips, want wij geven gratis interieuradvies aan huis.

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak vast te leggen in onze showroom of bij u thuis. Tot binnenkort!