Blog

De handtassentrends van deze winter

Ontdek jouw ideale handtas bij Clips

De modeweken zijn aangebroken en de herfst is in het land. Met deze trends trekken we alvast het najaar in. 

Heuptasje of 'bum bag'

We konden er afgelopen seizoenen niet naast kijken, en ook dit seizoen zijn we helemaal into heuptasjes of fanny packs. Ze hebben ondertussen heel wat ontwikkelingen doorgemaakt, van sportief naar fancy en zelfs chic. Evenzeer kiezen we dit seizoen voor het gemak en blijven we heuptasjes en belt bags dragen. Wij zijn fan van de Coachella van Marie Martens!

Leuke rugzakjes

Hands-free, maar liever geen heuptasje? Ga dan voor een handtas die je makkelijk als rugzak kan dragen, ideaal op de fiets of je elektrische step. Wij raden de functionele handtassen van KAAI aan, ideaal voor vrouwen on-the-go.

Uitvergrote initialen

Ga je graag voor een handtas met faam? Dan hou je zeker en vast van een grote logo tas waarop de initialen aanzienlijk op weergegeven worden, zoals bij Liu Jo en Guess. 

Dierenprints

Luipaardprints, zebraprints, slangenprints, ... De collecties van dit najaar hebben het er goed van. Nieuw dit jaar is de krokodillenprint. Stay wild!

Minimalistisch en chic

Als tegenganger op de grote logo's en drukke prints zien we als tegentrend klassiekere modellen en minimalistische gladlederen tassen opduiken. 

Ronde tassen

Je ronde tas mag je komende winter ook weer met een gerust hart dragen, want rond blijft in. Heb je nog geen ronde tas in jouw verzameling, dan tippen we het ronde icoon de 'Grand Trianon' van Marie Martens. 

Aaibaar

In het najaar mag alles wat aaibaar zijn. Van schapenvacht tot faux fur en andere fuzzy texturen, we hebben heel wat leuke accessoires van Miracles, Gaynor en Natures Collection om te strelen. 

Wat is jouw favoriete handtas? Ontdek de volledige nieuwe collectie handtassen in één van onze winkels. Van klassieke tot hippe merken, nieuwe modellen en altijd in stijl; welkom bij Clips!

bron: Trendystyle - Vogue