Blog

Geef kleur aan jouw najaar

We hebben heel wat nieuwtjes van het Deense designmerk HAY bij Clips. Leuke accessoires die interieur mooi aan kleden en warm maken voor de herfst, maar ook coole gadgets voor onderweg. We geven jouw herfst alvast héél veel kleur. 

Paquet Coffee Cups
De Paquet-serie is een reeks duurzame plastic artikelen ontworpen met optimale functionaliteit in het achterhoofd. Bij Clips vind je  de stapelbare kopjes en koffiekopjes voor onderweg en en die zijn verkrijgbaar in voorverpakte sets van verschillende kleuren.

Wrap
Deze keukenshort is ontworpen om je kleding te beschermen tijdens het koken. De Wrap is een klassieke schort met een voorvak en contrasterende striksluitingen in de nek en op de rug. Gemaakt met een mix van katoen en linnen, en beschikbaar in verschillende kleuren.

Mono Blanket
Deze plaid is gemaakt van zachte, pure wol en heeft een keperstructuur die onderscheidende diagonale geweven lijnen creëert. Het deken is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Plica Sprinkle
Deze kussens zijn rechthoekig gevormd en hebben genaaide randen aan de zijkant. Ze zijn gemaakt van een premium stof met een tweekleurige tint en hebben een ultrazacht gevoel.

Soft Stripe
De Soft Stripe is een nieuwe collectie kussens die bestaat uit een assortiment kleurrijke fluwelen kussens in contrasterende strepen. Beschikt over een ritssluiting aan de zijkant in tonale kleur en ze zijn gevuld met veren.

Mono Umbrella
Deze paraplu heeft een gekleurde kap met tonale schacht en handvat, voor een strakke, samenhangende look. Gemaakt met een waterdichte polyester dome en comfortabel, gebogen handvat.
 

Laat je inspireren in één van onze winkels!