Blog

Jouw interieur tussen winter en lente

Interieurtips en -trends

Je winterse, zware interieur verlangt naar wat lente gevoel, en daar helpen we jou als interieurarchitecten van Clips graag een handje bij met enkele frisse tips en trends!

Het nieuwe jaar brengt rust in huis. De trendkleuren staan voor rust, vertrouwen en verbinding, en het gebruik van natuurlijke materialen dragen bij tot dat gevoel. Tegelijk steken er tussendoor wat fellere kleuren op, voor de creatievelingen en positivo's van deze wereld. 

Kleur

Dé trendkleur van 2020 is Classic Blue. Dit blauw is een statementkleur en kenmerkt ons verlangen naar een betrouwbare en stabiele basis waarop kan worden voortgebouwd, en dat terwijl in het nieuw tijdperk voor heel wat veranderingen staan. Verder vinden we diepgroen en vintage roze ook nog altijd hot, en zijn monochrome interieurs helemaal in. 

Met diepgroen haal je een stukje natuur in huis. Ga dan voor een mosgroene kleur. Liever een liefelijke, zachte sfeer in een ruimte, zoals bijvoorbeeld je slaapkamer of badkamer? Dan zijn licht groene en mintgroene tonen perfect en tevens een garantie voor vrolijkheid. Liever een zakelijke sfeer? Neem dan een donkere, diepgroene kleur. Wil je een kamer die rust uitstraalt? Ga dan voor lichtgroen met een blauwe ondertoon. Je kan er voor kiezen om één of meerdere muren in zo’n kleur te verven of je gaat voor groen in je meubels of accessoires.

Verder is terracotta, okergeel, 

Natuurlijke materialen

Bloemen en planten