Blog

Ontwerper Cosmolite Samsonite wint Henri van de Velde prijs

Op reis met een designicoon

Op 22 januari werden de Henri van de Velde prijzen voor 2020 uitgereikt, en daarbij viel onder andere Samsonite in de prijzen. Althans, diens ontwerper Erik Sijmons mocht gisteren de Lifetime Achievement Award 2020 ontvangen. Hoewel zijn naam bij veel van ons niet meteen een belletje doet rinkelen, doen zijn ontwerpen dat ongetwijfeld wel. Want met Cosmolite ontwierp hij voor Samsonite een van de meest iconische producten ooit.

De Cosmolite is een esthetische koffer met een iconisch silhouet. Hij is vervaardigd uit Curv Woven Technology, wat garant staat voor een ultralichte en tegelijk supersterke koffer. Dankzij het ongelooflijk lichte materiaal kun je jouw toegelaten gewicht maximaliseren. De geweven structuur zorgt voor een uitzonderlijke schokbestendigheid, ook bij lage temperaturen. De elegante, comfortabele handvatten en soepel rollende, stille wielen maakt dat de Cosmolite jouw ideale reispartner wordt op vliegvakantie. Deze duurzame en tijdloze koffers hebben een lange levenscyclus en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Geniet nu van 20% korting op jouw nieuwe Cosmolite. Krijg je niet al jouw spullen in één valies? Dan geven we gewoon 10% extra korting bij aankoop vanaf 2 stuks.