Project

Inrichting Wat een dag!

We liggen vanaf nu elke weekavond languit in de zetel, want we zijn momenteel op TV; in ieder geval, ons meubilair. Wij mochten enkele weken geleden een vleugje gezelligheid toevoegen aan het decor van een gloednieuw laatavond programma, door meubelen en decoratie te voorzien. 

Misschien pikte je al een aflevering mee van de nieuwe laatavond talkshow 'Wat een dag!' op VTM? Voor wie dit gemist heeft (geen erg!),je kunt nog enkele weken genieten, telkens van maandag tot en met donderdag, van de show met Davy Parmentier. U kijkt toch ook?

Wordt je tijdens het programma verliefd op een bepaald designstuk? Dan helpen wij je graag verder op weg...

Ken je de interieurafdeling van Clips al? We inspireren je graag met een leuke mix van designklassiekers,  vernieuwende merken en hip design. Kom langs in onze showroom, en ontdek heel wat meubilair van kwaliteitsmerken zoals Ethnicraft, Hay, Muuto, Carl Hansen, ...  

Naast het inspireren, willen we jullie ook graag adviseren. Wist je dat ons team van interieurarchitecten gratis advies aan huis geeft? Van decoratie tot een totaalinrichting ze starten met een vrijblijvend gesprek, maken plannen op, en indien jullie overtuigd zijn, verzorgen zij de c√∂ordinatie en opvolging van de levering en montage.

Contacteer ons, alvast van harte welkom bij Clips!